VALPOLICELLA RIPASSO SUPERIORE CLASSICO DOC
Den mest elskede vin, værdsat selv af afslappede drikkere for sine behagelige kvaliteter. En fremragende og forbløffende vin for sin intense og klare frugtsmag, der er altid der for at overraske dig.
Druer, vinfremstilling, aldring: Corvina 50% og Corvinone 20%, Rondinella 25%, Molinara5%. Druer er kolletteret i løbet af de første ti dage i oktober, og de trykkes delikat. så begynder den første fermentering, der sigter mod at bevare duften og elegansen af disse druer. I slutningen af februar er det derefter tilbage at fermentere på Amarones (ripasso-teknikker) i ca. 8-10 dage; dette giver karakter, blødhed og kompleksitet. raffinering foregår i træbarriques i næsten 2 år og i flasker i mindst 6 måneder
Smag: Farve: lys rubinrød
Buket: moden kirsebær, brombær, eksotiske krydderier, nelliker, muskatnød.
Smag: blød, lys og raffineret