Er du over 18 år? Bekræft du er over 18 år for at besøge Classiquewine.

Indkøbskurv

Kurven er tom

Tilmeld nyhedsbrev

This module can not work without the AcyMailing Component
Banner gul 99x32

Login Form

VALPOLICELLA RIPASSO SUPERIORE DOC

ripasso_entry
Dagspris

Specifikationer

Veneto

VALPOLICELLA RIPASSO SUPERIORE CLASSICO DOC 

Den mest elskede vin, værdsat selv af afslappede drikkere for sine behagelige kvaliteter. En fremragende og forbløffende vin for sin intense og klare frugtsmag, der er altid der for at overraske dig.

Druer, vinfremstilling, aldring: Corvina 50% og Corvinone 20%, Rondinella 25%, Molinara5%. Druer er kolletteret i løbet af de første ti dage i oktober, og de trykkes delikat. så begynder den første fermentering, der sigter mod at bevare duften og elegansen af disse druer. I slutningen af februar er det derefter tilbage at fermentere på Amarones (ripasso-teknikker) i ca. 8-10 dage; dette giver karakter, blødhed og kompleksitet. raffinering foregår i træbarriques i næsten 2 år og i flasker i mindst 6 måneder

Smag: Farve: lys rubinrød

Buket: moden kirsebær, brombær, eksotiske krydderier, nelliker, muskatnød.

Smag: blød, lys og raffineret

Fra samme producent

Resultater 1 - 2 ud af 62