Lambrusco Corleto, Villa di Corlo
Dette er Lambrusco af meget høj kvalitet.
Har fået 2 glas i Gamberorosso
Producent: VILLA DI CORLO
Type: Flot, kraftig mousserende rødvin
Årgang: Altid nyeste årgang
Drue: 100% Lambrusco Grasparossa.
Alkoholindhold: 11,5% vol.
Anbefalet serverings temp. : 14 - 16°C
Lagring: I ståltank hvor 1. gæring foregår ved 0°C og så snart mosten har den karteristiske Lambrusco karakter, hæves temperaturen og sætter en rendyrket gæringskultur i gang (2. gæring).
Når vinens sødme og restsukker indhold er nået, stoppes gæringen med et kuldechok.
Vinen filtreres let og fyldes straks på flaske.
God til: Passer meget fint til mad med højt fedtindhold, så som Mortadella, Salami, Panschetta, spæk, diverse pølser m.m. Egner sig også fortræffeligt til gode faste oste og forskellige brødsorter.
Fed, næsten sort violet farve.
Intensiv næse med noter af jord, mørke bær og sveskeblommer. I munden meget kraftig og koncentreret med brombær, blommer og krydderier.
Den er meget flot perlende med fine bobler, samt en flot vedhængende eftersmag.