Er du over 18 år? Bekræft du er over 18 år for at besøge Classiquewine.

Indkøbskurv

Kurven er tom

Tilmeld nyhedsbrev

This module can not work without the AcyMailing Component
Banner gul 99x32

Login Form

Din leverandør af italiensk vin

onologCLASSIQUEWINE ønsker at være din foretrukne leverandør af italiensk vin.
Vi rejser selv ud i forskellige områder og finder de bedste vingårde og vine og handler direkte med producenterne, og efter vores kvalitetsbedømmelse, sammensætter vi et sortiment ved hver enkelt leverandør, og sikrer os samtidig at vi altid kan levere de udsøgte vine til den rigtige pris.

God italiensk vin

gaveartiklerVi tilbyder vore kunder en uforglemmelig vin oplevelse, ved at levere de bedste italienske vine, til den mest konkurrencedygtige pris. I vores sortiment finder du rødvin, hvidvin, rosévin, og mousserende vin. Vore vine er udelukkende italienske. Hvor kvalitet og pris går op i en højere enhed. Vi lægger stor vægt på den personlige service, kvaliteten af de produkter vi sælger og at vores priser er rigtige og konkurrencedygtige.

Oplev vores vin showroom

showroom stoleVi har hos CLASSIQUEWINE ligeledes et hyggeligt showroom, her kan vores kunder altid kan se og prøvesmage vores aktuelle vine. Der afholdes vinsmagninger efter nærmere aftale.
Står du og skal bruge en eller flere gode flasker vin til en fest, et selskab eller til en reception, så kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på netop det du skal bruge. 




Få dit logo på vinkasser

vinkasser med eget logoSkal du bruge vin til gaver eller receptioner, kan du hos CLASSIQUEWINE få flaskerne pakket og leveret i trækasser med dit logo graveret ind. Sammen finder vi den rigtige samensætning og antal. Derfor er du velkomment til at kontakte os, for at høre netop dine muligheder for denne flotte og unikke gave.