1 2 3 4 5

Indkøbskurv

Kurven er tom

Tilmeld nyhedsbrev

Banner gul 99x32

Login Form

EXENTRI WALLET

399,00 DKK
359,00 DKK pr. enhed ved køb på mindst 24


+

Specifikationer

Vinkartoner/gaveæske
1
Firmagaver  

Kortholder + pung = EXENTRI  
Brugen af kort er nærmest eksploderet. De seneste 5 år er brugen af betalingskort tredoblet. Øget brug af kort betyder tilsvarende flere kvitteringer, der skal administreres. Samtidig er det blevet kutyme at bruge plastikkort til mange andre formål. Dette har skabt behov for et alternativ til den traditionelle pung eller ”tegnebog”. Man har kunnet opbevare kort i sin pung i mange år, men der er langt imellem de praktiske løsninger. EXENTRI er det smarte og praktiske alternativ til en traditionel pung eller tegnebog.

Ved udviklingen af EXENTRI™ kortholderen har fokus været på et innovativt design, så man får en lille og handy kortholder, der på en sikker og effektiv måde kan administrere kort, pengesedler og kvitteringer.
At vi har ramt rigtig, kan ses af den store succes der er opnået. Efterspørgsel og salg er øget kraftigt år for år i takt med udbredelsen og kendskabet til produktet. EXENTRI AS er således kåret til gazelle-virksomhed 3 år i træk, og i år forventes den fjerde kåring i træk.

Vores sortiment er baseret på en og samme type. Denne model har bevist at den matcher og opfylder langt de flestes behov til funktionalitet. Den fås så til gengæld i mange forskellige standard farver/dessins. Der udvikles og introduceres løbende nye dessins, så der hele tiden er et godt udvalg af klassiske og moderigtige dessins.


  • EXENTRI™ kortholder et højkvalitets produkt og en strålende ide til firmagaver eller medarbejdergaver.
  • Firmanavn eller logo kan præges i kortholderen på forsiden, eller diskret inde i kortholderen.
  • Man får således en elegant, personlig og praktisk firmagave – en gave som rent faktisk bliver brugt!
Logotyperne kan præges i format op til 3,9 x 4,0 cm. (bredde x højde). Til prægning har vi brug for en vektoriseret eps-fil (alternativt en pdf-fil). Du er velkommen til at blande forskellige farver af kortholdere fra vores sortiment i din bestilling, og du vælger selv antal.