Er du over 18 år? Bekræft du er over 18 år for at besøge Classiquewine.

Indkøbskurv

Kurven er tom

Tilmeld nyhedsbrev

This module can not work without the AcyMailing Component
Banner gul 99x32

Login Form

Chiaretto di Bardolino Doc - Tenuta Cariola

publikation2
Dagspris

Specifikationer

Veneto
VALPOLICELLA
12,5%
6

Chiaretto di Bardolino Doc - Tenuta Cariola

En livlig vin fuld af karakter, fremstillet af druer plukket i

Morainal-bakkerne på Veronese bred af Gardasøen. Den har en lys rubinrød farve, en fin frugtig bouquet og en tør smag, meget harmonisk generelt.
Druesorter
Corvina, Rondinella, Molinara, Negrara og anbefalede sorter til efterbehandling.
Vingård (geografisk placering og karakteristika)
Det bakkede område på Gardasøens sydvestlige bred er Bardolinos domæne, hvis
vinmarker har en gennemsnitsalder på 25 år. Jorden er fluvio-glacial, gruset sandet
og moralsk.
Vinificering
Når druerne når kælderen, afstilkes de og knuses. Den skal og
De således opnåede rester fermenteres derefter i specielle varmekontrollerede tanke med en anordning
til udstansning af hætten, indtil buketten og farven er trukket helt ud
uden behov for presning.
Bardolino & køkken
Det perfekte tilbehør til supper, simple kødretter, hvide eller kogt i sauce el
enhver nem ret, selv pizza.
Serveringstemperatur: 16-18 °C eller lidt køligere om sommeren
Alkohol: 12% vol.

 Chiaretto di Bardolino Doc - Tenuta Cariola

En livlig vin fuld af karakter, fremstillet af druer plukket i

Morainal-bakkerne på Veronese bred af Gardasøen. Den har en lys rubinrød farve, en fin frugtig bouquet og en tør smag, meget harmonisk generelt.
Druesorter
Corvina, Rondinella, Molinara, Negrara og anbefalede sorter til efterbehandling.
Vingård (geografisk placering og karakteristika)
Det bakkede område på Gardasøens sydvestlige bred er Bardolinos domæne, hvis
vinmarker har en gennemsnitsalder på 25 år. Jorden er fluvio-glacial, gruset sandet
og moralsk.
Vinificering
Når druerne når kælderen, afstilkes de og knuses. Den skal og
De således opnåede rester fermenteres derefter i specielle varmekontrollerede tanke med en anordning
til udstansning af hætten, indtil buketten og farven er trukket helt ud
uden behov for presning.
Bardolino & køkken
Det perfekte tilbehør til supper, simple kødretter, hvide eller kogt i sauce el
enhver nem ret, selv pizza.
Serveringstemperatur: 16-18 °C eller lidt køligere om sommeren
Alkohol: 12% vol.

Fra samme producent

Resultater 1 - 2 ud af 62