Er du over 18 år? Bekræft du er over 18 år for at besøge Classiquewine.

Indkøbskurv

Kurven er tom

Tilmeld nyhedsbrev

This module can not work without the AcyMailing Component
Banner gul 99x32

Login Form

GIUSTI - AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO DOCG

giusti_top_amarone
Dagspris

Specifikationer

Veneto

Luksuriøs og overdådig, det er en af ​​de bedste AMARONE fra området i Veneto Valpolicella Classico  i Italien.

 Produktionsområde: Bakket område af Valpolicella Classico i en højde af 150-200 m.s.l.m.

 Jord: Kalkholdig jord rig på struktur og godt drænet.

Druerne er Corvina Veronese og Corvinone til 80% og 20% ​​Rondinella.

Planterne  er Veronese  - rankerne er Pergola

Vin produktion:

Manuel valg af høst af de bedste klaser (begyndelsen af ​​oktober), som er placeret til tørring i små kasser (4-5 kg) i en periode på 3-4 måneder. I disse 3-4 måneder er der et vægttab af druer svarende til 40-45% af vægten. Så i januar finder rød rødfremstilling sted.

Aldring: Fermentering-maceration omkring 30-40 dage i rustfrit ståltanke. Dette efterfølges af ældning i eg-tønder på 500 liter (tønder) i en periode på 24-28 måneder og på flaske i cirka 12 måneder, før de markedsføres.

 Farve: Intens rubinrød en dejlig farve

 Buket: Intens med noter af tørret frugt med antydninger til blomme, kirsebær og kirsebær. Åbenbare notater af lakrids og peber.

 Smag: Fyldig, rund, varm med bløde tanniner og elegant.

 Serveringsforslag: Fremragende med vildt, rød kød, moden ost og søde og sure retter. Også fremragende i slutningen foran en stille aften og nydelse

Det tilrådes at åbnes  mindst 1 time før servering.

 Luksuriøs og overdådig, det er en af ​​de bedste AMARONE fra området i Veneto Valpolicella Classico  i Italien.

 Produktionsområde: Bakket område af Valpolicella Classico i en højde af 150-200 m.s.l.m.

 Jord: Kalkholdig jord rig på struktur og godt drænet.

 Druerne er Corvina Veronese og Corvinone til 80% og 20% ​​Rondinella.Planterne  er Veronese  - rankerne er Pergola

 Vin produktion:

Manuel valg af høst af de bedste klaser (begyndelsen af ​​oktober), som er placeret til tørring i små kasser (4-5 kg) i en periode på 3-4 måneder. I disse 3-4 måneder er der et vægttab af druer svarende til 40-45% af vægten. Så i januar finder rød rødfremstilling sted.

 Aldring: Fermentering-maceration omkring 30-40 dage i rustfrit ståltanke. Dette efterfølges af ældning i eg-tønder på 500 liter (tønder) i en periode på 24-28 måneder og på flaske i cirka 12 måneder, før de markedsføres.

 Farve: Intens rubinrød en dejlig farve

 Buket: Intens med noter af tørret frugt med antydninger til blomme, kirsebær og kirsebær. Åbenbare notater af lakrids og peber.

 Smag: Fyldig, rund, varm med bløde tanniner og elegant. Serveringsforslag: Fremragende med vildt, rød kød, moden ost og søde og sure retter. Også fremragende i slutningen foran en stille aften og nydelse

Det tilrådes at åbnes  mindst 1 time før servering.

Fra samme producent

Resultater 1 - 2 ud af 62