Luksuriøs og overdådig, det er en af de bedste AMARONE fra området i Veneto Valpolicella Classico i Italien.
Produktionsområde: Bakket område af Valpolicella Classico i en højde af 150-200 m.s.l.m.
Jord: Kalkholdig jord rig på struktur og godt drænet.
Druerne er Corvina Veronese og Corvinone til 80% og 20% Rondinella.
Planterne er Veronese - rankerne er Pergola
Vin produktion:
Manuel valg af høst af de bedste klaser (begyndelsen af oktober), som er placeret til tørring i små kasser (4-5 kg) i en periode på 3-4 måneder. I disse 3-4 måneder er der et vægttab af druer svarende til 40-45% af vægten. Så i januar finder rød rødfremstilling sted.
Aldring: Fermentering-maceration omkring 30-40 dage i rustfrit ståltanke. Dette efterfølges af ældning i eg-tønder på 500 liter (tønder) i en periode på 24-28 måneder og på flaske i cirka 12 måneder, før de markedsføres.
Farve: Intens rubinrød en dejlig farve
Buket: Intens med noter af tørret frugt med antydninger til blomme, kirsebær og kirsebær. Åbenbare notater af lakrids og peber.
Smag: Fyldig, rund, varm med bløde tanniner og elegant.
Serveringsforslag: Fremragende med vildt, rød kød, moden ost og søde og sure retter. Også fremragende i slutningen foran en stille aften og nydelse
Det tilrådes at åbnes mindst 1 time før servering.
Luksuriøs og overdådig, det er en af de bedste AMARONE fra området i Veneto Valpolicella Classico i Italien.
Produktionsområde: Bakket område af Valpolicella Classico i en højde af 150-200 m.s.l.m.
Jord: Kalkholdig jord rig på struktur og godt drænet.
Druerne er Corvina Veronese og Corvinone til 80% og 20% Rondinella.Planterne er Veronese - rankerne er Pergola
Vin produktion:
Manuel valg af høst af de bedste klaser (begyndelsen af oktober), som er placeret til tørring i små kasser (4-5 kg) i en periode på 3-4 måneder. I disse 3-4 måneder er der et vægttab af druer svarende til 40-45% af vægten. Så i januar finder rød rødfremstilling sted.
Aldring: Fermentering-maceration omkring 30-40 dage i rustfrit ståltanke. Dette efterfølges af ældning i eg-tønder på 500 liter (tønder) i en periode på 24-28 måneder og på flaske i cirka 12 måneder, før de markedsføres.
Farve: Intens rubinrød en dejlig farve
Buket: Intens med noter af tørret frugt med antydninger til blomme, kirsebær og kirsebær. Åbenbare notater af lakrids og peber.
Smag: Fyldig, rund, varm med bløde tanniner og elegant. Serveringsforslag: Fremragende med vildt, rød kød, moden ost og søde og sure retter. Også fremragende i slutningen foran en stille aften og nydelse
Det tilrådes at åbnes mindst 1 time før servering.