Er du over 18 år? Bekræft du er over 18 år for at besøge Classiquewine.

Indkøbskurv

Kurven er tom

Tilmeld nyhedsbrev

This module can not work without the AcyMailing Component
Banner gul 99x32

Login Form

PIZZOLATO “M-USE” SPUMANTE EXTRA DRY

m_use_spumante
m_use_spumantepizzolato_spumante_m-use_268448859
Dagspris

Specifikationer

Veneto

Let sødmefuld super-spumante – ALLE elsker Pizzolato, når de først har smagt den!
Med den nye M-use line fra Pizzolato, prøver vineriet at tænke bæredygtighed ind i flaske designet. De har lavet det unikke udstyr således flasken kan bruges til andre formål efter den er drukket. Selve glas flasken udgør nemlig op til 80% af det samlede CO2 aftryk på en vin.

Norditalienske Pizzolatos økologiske extra dry spumante er en af vores helt sikre succeser. Det er seriøst gode bobler til pengene, og en ganske let elegant sødme på 15 gr. sukker pr. liter giver den en blid og frugtig kant. Men hov? Hvorfor har den sødme, hvis den hedder ”extra dry”? Svaret er simpelt: Fordi vinreglerne ikke altid er helt logiske. Sødmegraden ”extra dry” tillader nemlig mellem 12 og 17 gram sukker. Man lærer noget hver dag…
Med en duft af moden pære, grønne æbler, papaya, citronskal og makronbund er den mere charmerende end en nyfriseret George Clooney på en sommerdag.
Fantastisk som aperitifvin, til at nyde til en let dessert eller kransekagen nytårsaften.

I generationer har Pizzolato-familien dyrket vin i nærheden af Treviso i Italien. Pizzolato startede op som et yderst småt, nærmest hobbylignende, projekt i 1981, hvor man, udover vin, også dyrkede kiwier, ferskner, æbler og pærer. Fra den spæde start med 2,5 hektar vinstokke og 6.000 flasker spumante og processo om året til over 4.000.000 i 2018 har Pizzolato bevist sig selv som en af de førende producenter i Italien.

Allerede i 1991 blev huset økologisk certificeret og markerede sig dermed som first movers på den økologiske og ikke mindst bæredygtige bølge. I 2012 gik de skridtet videre og fik vegansk certificering ud fra det synspunkt, at så mange som muligt skal kunne nyde deres vine. Efter at have tryllet med kvalitetsbobler i 35 år i ganske små faciliteter blev 2016 året, hvor Pizzolato kunne indvie deres nye vineri, hvilket har sikret endnu højere kvalitet, en miljøvenlig produktion og en øget kapacitet. Omhu i marken, økologisk og bæredygtig dyrkning og talentfuldt vinmageri gør, at de altid leverer vine med friskhed og charme.

Fra samme producent

Resultater 1 - 2 ud af 62